Brainstormsessies

Brainstormsessies met studenten

Wij brengen u in contact met studenten!

Brainstormsessies met studenten

Bedrijven innoveren voortdurend. Jaarlijks stijgt volgens het CBS het aantal bedrijven met innovaties met gemiddeld 40%. Niet gek, want: innovatie verbetert diensten, vernieuwt producten, optimaliseert bedrijfsprocessen en maakt uw bedrijf voorbereid op de toekomst. Wilt u innoveren, maar loopt u vast in een vast denkpatroon? Wilt u studenten met verschillende opleidingsachtergronden met een frisse blik laten meedenken met uw bedrijf? Dan is een brainstorm met studenten iets voor u.

 

Waarom een brainstorm met studenten?

Onder studenten verstaan wij studerende en net afgestudeerde studenten van een HBO of WO opleiding. Studenten zijn recht door zee, denken buiten traditionele kaders, nemen geen blad voor hun mond, en zijn uw (koopkrachtige) doelgroep van de toekomst.

 

Wat betekent een studenten brainstorm bij Studentensteden?

Wilt u een creatieve, informele, interactieve en innovatieve brainstorm sessie met studenten? Studentensteden organiseert brainstormsessies met studenten/afgestudeerden vanuit diverse opleidingsrichtingen. Onze brainstormsessies kenmerken zich door: out of the box denken, een open blik innemen en: onze studenten nemen geen blad voor hun mond.

 

Met het studenten brainstormteam kijken we bijvoorbeeld naar:

  • Producten / Diensten “Kan uw product of dienst geoptimaliseerd worden”?
  • Communicatie strategie “Vertelt u te weinig in uw communicatie? Of juist te veel?”
  • Marketing strategie “Vertaalt u de juiste USP richting uw jongeren doelgroep?”
  • Trends & Innovatie “Bent u voorbereid op de toekomst?”

 

Kom in contact met studenten!